FantoSnack Ser Himalajski M
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
FantoSnack - Ser himalajski M
Nasz gryzak FantoSnack z sera himalajskiego M jest doskonały dla psów o wadze 10-15kg.
FantoSnack Ser Himalajski to twarda przekąska dla psów, zawierająca minerały i witaminy niezbędne do prawidłowego rozwoju Twojego pupila. Ser himalajski FantoSnack to twardy smakołyk na długie godziny zabawy.
Pies w trakcie gryzienia będzie powoli zeskrobywał warstwy gryzaka, czerpiąc przy tym radość z pysznego smakołyku. Ser FantoSnack nie wydziela żadnego nieprzyjemnego zapachu, jego aromat jest wyczuwalny dla psa a praktycznie w ogóle niewyczuwalny dla człowieka. Gryzak posłuży zarówno jako przekąska między posiłkami, nagroda po udanym treningu lub spacerze czy jako forma zabawki dla psa o dużej potrzebie żucia. Idealnie sprawdzi się zarówno w domu jak i na podwórku, u znajomych czy w kawiarni podczas spotkania - wszędzie gdzie pójdziesz ze swoim czworonożnym przyjacielem.
Gryzak nie brudzi ani nie klei się, jest bardzo twardy, nie złamiemy go w dłoniach a dobrany odpowiednio do wagi psa nie powinien również zostać przepołowiony przez psa podczas gryzienia. Może jednak złamać się po upadku na twardą powierzchnię lub po ciągłym gryzieniu przez pupila został już mały kawałek. Jeżeli będzie on zbyt mały, aby podać psu lub boisz się, że pupil mógłby się zadławić, mamy na to sposób! NIE WYRZUCAJ KOŃCÓWKI/POŁAMANYCH KAWAŁKÓW SERA FANTOSNACK! Poniżej krok po kroku przepis na to jak w kilkanaście minut zmienić takie kawałki w przekąskę!
Jak stworzyć własną przekąskę FantoSnack Puffs dla swojego pupila?
- Weź naczynie z ciepłą (nie gorącą) wodą.
- Zanurz kawałki sera w wodzie i pozostaw na 5-10 minut.
- Po tym czasie wylej wodę a następnie podgrzewaj smakołyk w mikrofali przez 30-60 sek ustawiając średnią moc. Po podgrzaniu produkt będzie gorący, nie podawaj go od razu psu!
- Ostrożnie wyciągnij smakołyk z mikrofali i poczekaj do ostygnięcia. W ten sposób stworzysz swojemu pupilowi pyszną przekąskę FantoSnack Puffs – serowego chrupka.
Skład sera himalajskiego: mleko krowie(99,9%), sól (<0,01%), sok z limonki (<0,01%).